top of page

A Woodpecker összehasonlítva más
erp-kel

Dynamics 365

A Dynamics 365 a Microsoft vállalatirányítási rendszere, ami kis- és középvállalatoknak készült. Jól kombinálható más Microsoft termékekkel. Modulkínálatuk nem túl erős és kissé korlátozott funkcionalitással rendelkezik. Online elérhetőséget kínál, tehát bárhonnan használható. Gyakran éri kritika felhasználóbarátsága területén amiatt, hogy nem elég “fiatalos”. Drága rendszer.

Woodpecker

A Woodpecker célja, hogy testreszabott rendszereket nyújtson kisebb mérettől későbbi fokozatokig - 10-500 munkavállalót foglalkoztató cégeknek. Az ügyfél igényein alapuló rendszer a cégen belüli területek széles skáláját támogatja integráltan akár összekapcsolt, akár különálló módon. Hogy igazán jól illeszkedjen az elvárásokhoz, nagy hangsúlyt helyezünk az üzleti folyamatok megtervezésére és a legjobb bevált gyakorlatot érintő  tanácsadásra. Ezt támogatja továbbá az erős testreszabott fejlesztés ott és akkor, amikor az szükséges. A Woodpecker élethosszig árszabása a középtartományban helyezkedik el, az árképzés rendkívül jól átlátható. Alapfelszereltség az online elérhetőség, ezt egészítheti ki a helyi vagy magán felhő alapú szerver használata. A mobilképernyőre optimalizált szerkezet néhány funkcióra elérhető, másokra kérésre fejlesztésre kerül. A testreszabás miatt a rendszer bevezetése hosszadalmas, ez idő alatt a Woodpecker csapat folyamatos támogatást nyújt.

* A fentiek valódi felhasználók megjelent véleményének tömörített változata. Ebből következően szükségszerűen szubjektívek. Nem tekinthetők értékelő kritikai eszközöknek, korlátozott céljuk az, hogy gyors áttekintést nyújtsanak és egy érzést jelenítsenek meg a termékkel kapcsolatban.

bottom of page