top of page

A Woodpeckerről

Copy of Copy of Copy of FB WP ad 1g (1).

A filozófiánk

Az elmúlt 15 évet azzal töltöttük, hogy kidolgozzuk azokat a módszereket és eszközöket, melyek segítségével magas minőségű vállalati szoftvereket tudunk készíteni megbízható eredménnyel. Hiszünk abban, hogy egy jó szoftver meg tudja sokszorozni a cégek képességeit. És erősen hiszünk abban, hogy meg kell értenünk az ügyfeleink helyzetét és szükségleteit hogy ezeken keresztül tudjunk testreszabott megoldást kínálni ahhoz, hogy beteljesíthessék üzleti és céges céljaikat.

woodpecker%20logo%20orange%20(2)_edited.

A csapatunk

50 fős csapattal rendelkezünk, melyből 40 fő dolgozik a projektek kivitelezésével. A fluktuáció elenyésző a cégünknél, így garantálni tudjuk, hogy projektjeinken tapasztalt szakértők magas minőségben szolgálják ügyfeleink céljait.

Project Management Tools

Financial Planning – Resource Coordination – Monitoring –
Approvals – Reviewing

a Woodpecker más rendszerekkel összehasonlítva

smartERP Blog logo round 2 (2) (3).png

Project Management Tools

Financial Planning – Resource Coordination – Monitoring –
Approvals – Reviewing

A blogunk

Blogunk, a smartERPblog.com célja, hogy összesűrítve bemutassa a jól bevált módszereinket a szervezeti fejlesztésben és mindazt a tudást, amit kialakítottunk a témában. Bízunk abban, hogy bármilyen szerepben is legyen az olvasó, újító gondolatokat és kivitelezhető megoldásokat fog találni benne, melyek segítik az éleslátását.

bottom of page