top of page

About

A jelen kihívásai hozták létre

3gen

3gen

3gen

A kérdés már nem az, hogy szüksége van-e a cégeknek a technológiára a piaci versenyben, hanem hogy milyen technológiára van szükségük és hogyan. A szüntelen változás korában élünk. Egymástól függetlenül és egymást felbolygatva változik a munkaerő piac, a vásárlói igények, a technológia, a geopolitikai helyzet, és a természeti környezet is. A technológia óriási erővé nőtte ki magát, ugyanakkor a cégek és az IT kapcsolatát beárnyékolta az elmúlt évtizedek frusztrációi és zsákutcái. Ez termelte ki mostanra az igényt és tapasztalatot a 3GEN létrejöttéhez.

 

A 3GEN (harmadik generációs szoftver megoldások) lényege, hogy egyszerre kell három célt kiszolgálniuk, úgy hogy egyik sem sérülhet:

 

  • egyéni szinten kell tudnia támogatni a munkatársakat, illeszkedve azok képességeihez és feladatköréhez

  • az egyéni szintű részeknek egy nagy egésszé kell összekapcsolódniuk ami a cég és cégvezetés céljaihoz kell illeszkedjen és azt kell kiszolgálnia

  • a részeknek és az egésznek együtt is képesnek kell lennie követni a változó igényeket és világot, akár az alapok újragondolását is kibírva

 

A 3GEN megoldások mindent tudnak amit a korábbi évtizedek megoldásai, de alapvetően más megközelítést és ezt kiszolgáló technológiát követelnek.

Digitális Asszisztens (dA)

Az egyéni munkatársakat vagy vezetőket a kimondottan az ő igényeikre fókuszáló Digitális Asszisztensek szolgálják ki, legyen szó bármilyen témakörről a cégen belül. De ezek mégsem teljesen elszeparált sziget megoldások vagy cél orientált App-ok, legmélyebb alapjaikba van kódolva a képesség, hogy össze tudjanak kapcsolódni egymással ha a cég egészének érdekét ez szolgálja.

A Digitális Asszisztens feladata, hogy kiegészítse az embert, és levegyen a válláról sok monoton, fárasztó, vagy képességeit meghaladó feladatot. Az ember és a Digitális Asszisztens, együtt és szétválaszthatatlanul tölti be az adott munkakört, kihasználva ennek minden előnyét.

AI and digital assistants supporting employees in their work.jpg

Digitális Munkaerő

A Digitális Munkaerő a dA-k összefonódott egésze. Az egyéni dA-k együtt egy nagyobb egységgé kapcsolódnak össze, aminek célja a cég és a cégvezetési célkitűzések támogatása.

 

Ez képessé teszi a Digitális Munkaerőt:

  • a céges folyamatok végigvezetésére

  • az információs csatornák gyors és akadálytalan működtetésére

  • a cég érdekeinek szemelőtt tartására, figyelmeztetve a vezetőséget az őt érdeklő veszélyekre és lehetőségekre

 

A megközelítés lényege, hogy Digitális Munkaerő a cég egészét szolgálja, míg a Digitális Asszisztensek az egyént. A cégvezetés a Digitális Munkaerőt a saját dA-ján keresztül éri el.

Olvasnivalók

bottom of page