top of page

A Woodpecker összehasonlítva más
erp-kel

Kulcs-Soft

A Kulcs-Soft célközönsége főként a mikro-, és kisvállalatok. Modulválasztéka korlátozott, de a beállítások széles skálájával funkcionalitása egy bizonyos szintig jól állítható. A beállításokon túlmenően nem nagyon szabható testre. Felhasználóbarátsága változó. Az ára kifejezetten alacsony, így akit a funkciók teljesen kiszolgálnak és nem tervez hosszú távon jelentős fejlődést a cégével, annak jó választás.

Woodpecker

A Woodpecker célja, hogy testreszabott rendszereket nyújtson kisebb mérettől későbbi fokozatokig - 10-500 munkavállalót foglalkoztató cégeknek. Az ügyfél igényein alapuló rendszer a cégen belüli területek széles skáláját támogatja integráltan akár összekapcsolt, akár különálló módon. Hogy igazán jól illeszkedjen az elvárásokhoz, nagy hangsúlyt helyezünk az üzleti folyamatok megtervezésére és a legjobb bevált gyakorlatot érintő  tanácsadásra. Ezt támogatja továbbá az erős testreszabott fejlesztés ott és akkor, amikor az szükséges. A Woodpecker élethosszig árszabása a középtartományban helyezkedik el, az árképzés rendkívül jól átlátható. Alapfelszereltség az online elérhetőség, ezt egészítheti ki a helyi vagy magán felhő alapú szerver használata. A mobilképernyőre optimalizált szerkezet néhány funkcióra elérhető, másokra kérésre fejlesztésre kerül. A testreszabás miatt a rendszer bevezetése hosszadalmas, ez idő alatt a Woodpecker csapat folyamatos támogatást nyújt.

* A fentiek valódi felhasználók megjelent véleményének tömörített változata. Ebből következően szükségszerűen szubjektívek. Nem tekinthetők értékelő kritikai eszközöknek, korlátozott céljuk az, hogy gyors áttekintést nyújtsanak és egy érzést jelenítsenek meg a termékkel kapcsolatban.

bottom of page