top of page

A Woodpecker összehasonlítva más
ERP-kel

NetSuite

A NetSuite jól megalapozott szereplője az üzleti szoftverek világának. Inkább nagyobb vállalatokra fókuszálnak. Modulkínálatuk széles, de kissé sekély. Ezen az alkalmazási területen belül a szofver nagyon sokoldalú, megfelelő szakértelemmel párosítva sok helyzetben jól használható. Felhasználóbarátságosság területén minden vagy semmi, nagyon sokban függ az adott felhasználó igényeitől. Nehéz más rendszerekhez kapcsolni. Online elérhetőséget biztosít, tehát könnyen elérhető mindenhonnan. Drága rendszer és a teljes élethossz bekerülési költsége folyamatosan növekszik.

Woodpecker

A Woodpecker célja, hogy testreszabott rendszereket nyújtson kisebb mérettől későbbi fokozatokig - 10-500 munkavállalót foglalkoztató cégeknek. Az ügyfél igényein alapuló rendszer a cégen belüli területek széles skáláját támogatja integráltan akár összekapcsolt, akár különálló módon. Hogy igazán jól illeszkedjen az elvárásokhoz, nagy hangsúlyt helyezünk az üzleti folyamatok megtervezésére és a legjobb bevált gyakorlatot érintő  tanácsadásra. Ezt támogatja továbbá az erős testreszabott fejlesztés ott és akkor, amikor az szükséges. A Woodpecker élethosszig árszabása a középtartományban helyezkedik el, az árképzés rendkívül jól átlátható. Alapfelszereltség az online elérhetőség, ezt egészítheti ki a helyi vagy magán felhő alapú szerver használata. A mobilképernyőre optimalizált szerkezet néhány funkcióra elérhető, másokra kérésre fejlesztésre kerül. A testreszabás miatt a rendszer bevezetése hosszadalmas, ez idő alatt a Woodpecker csapat folyamatos támogatást nyújt.

* A fentiek valódi felhasználók megjelent véleményének tömörített változata. Ebből következően szükségszerűen szubjektívek. Nem tekinthetők értékelő kritikai eszközöknek, korlátozott céljuk az, hogy gyors áttekintést nyújtsanak és egy érzést jelenítsenek meg a termékkel kapcsolatban.

bottom of page